A+ belo, zvrst rebule, pikolita in chardonnaya, v popolnosti odraža poreklo Goriških brd. Izbrano grozdje najboljših leg Goriških Brd in omejeno število steklenic pričata o njegovi edinstvenosti. Eleganca vina A+ belo je rezultat skrbnega donegovanja v hrastovih sodih, v katerih je zorelo 18 mesecev.Pridelano samo v kakovostno primernih letinah. V ustih je polno, masivno in hkrati uravnoteženo, s čvrsto strukturo, ki mu napoveduje izjemno dolgo življenje. Razkošna in večplastna. Zrelo sadje, maslene in mineralne note ter fino integrirane začimbe, ki so se razvile med zorenjem v lesu.Barve starega zlata z mineralnimi odsevi.
A+ rdeče je zvrst merlota, cabernet sauvignona in cabernet franca. Izbrano grozdje najboljših leg Goriških Brd in omejeno število steklenic pričata o njegovi edinstvenosti. Eleganca vina A+ rdeče je rezultat tenkočutnega spremljanja narave in skrbnega donegovanja v hrastovih sodih, v katerih je zorelo 28 mesecev.Temno rubin rdeče barve, z vijoličnim odtenkom in granatnim robom. Aroma po zrelih kandiranih pomarančah, višnjevi in slivovi marmeladi, zeliščni značaj poprove mete, črnega popra ter mediteranskih začimb. Zaključuje se z aromo vanilije, kakava, črne čokolade in zapečeno skorjo črnega kruha. Poln, močen, gladek, topel, sladkast in uravnotežen okus. Dolg, plemenit z žametnim zatonom.
Akord je zvrst treh belih sort, pridelajo ga dva do trikrat v desetletju. Sestavljajo ga traminec, rumeni muškat ter lokalna kraljevina. Prvi dve sorti dodata izrazito aromatičen profil, kraljevina prispeva lokalni karakter ter živahno kislino.Vse sorte hkrati trgamo v njihovi popolni zrelosti. Po drozganju sledi mesec dni maceracije. Po 36 mesecev zorenja v hrastovih sodih vino brez filtracije napolnimo v steklenice. Rezultat je izrazito dišeče vino jantarne barve kompleksnih arom z zelo samosvojim karakterjem. Cvetica je raznolika in spominja na dozorelost, suho sadje, suhe fige, med, karamelo s kančkom lesa. Pomislimo, da nas v ustih čaka nekaj sladkega, a vino je popolnoma suho, nekoliko trpkasto, krepkega telesa z dolgim pookusom. Zelo samosvoje vino, ki mu slogovno težko najdemo par.Je intenzivne, bogate zlato rumene barve. Vonj je intenziven ter zrel in na začetku spominja na preslico in gozdno podrast. Čez čas se odpre in iz njega zaveje prijetna sadnost z zrelo melono v ospredju. V ustih ne deluje čisto suho, zaznavni so tanini, kot posledica maceracije treh belih sort. Pookus je dolg in presenetljivo saden. Deluje sveže in zelo mineralno.
Grozdje prihaja iz posestva Pazo de Barrantes, v dolini Salnés (Rias Baixas, D.O. Galicija).Grozdni sok 30 dni fermentira pri 10°C z usedlinami v posodah iz nerjavečega jekla. Nato je vino dva meseca v stiku s svojimi kvasovkami.Albariño velike osebnosti, s čudovitim in dišečim sortnim značajem in presenetljivim potencialom staranja steklenic. Na nos očara z intenzivnimi cvetnimi, sadnimi in balzamičnimi aromami in s svojo globino, eleganco in svežino navduši usta. Pazo Barrantes je popolna mešanica strukture in svilnosti, kompleksnosti in obilnosti, dolgoživosti in takojšnjega uživanja.
Vino Alfonz je nastalo v spomin na Benedetičevega pradedka, njegovo znanje, tradicijo in družino, ki je pred natanko 100 leti (leta 1923) od grofa Teuffencacha kupila prva 2 ha vinogradov in prvič pridelala svoje vino. V vino sta vnašeni tradicija pridelave in stilizacija tistega časa, vino je sortno, živo in živahno, pravi izdraz in pečat terroirja.
Amaro Istriano Rossi je fin liker, izdelan po recepturi starih italijanskih grenkih likerjev Amaro.Uravnotežena aroma je prežeta z vonjem jagodičevja, zelišč in korenin, s citrusnim zaključkom, v okusu pa spominja na zelene orehe, mandelje, encian in mediteranska zelišča. Dolg in fin zaključek z elegantnim citrusno grenko-sladkim pookusom.
Vino je kristalno, intenzivne zlato rumene barve, ki vleče na jantarjevo. Je gosto, na robu kozarca pušča lepe zavese. Cvetica je intenzivna in uglajena. Prvi nos je meden, kasneje se izpostavijo sadne vonjave po pomarančni lupini in jabolčnih krhljih ter vinski vonj, zaznati je tudi malce poprove pikantnosti. V ustih se sadnost in medenost ponovita. Pookus je intenziven in dolg, mineralen in svež. Zelo kompleksno vino. Ročna trgatev konec septembra.
Rdeče Amfora predstavlja skok na naslednjo stopnico med našimi rdečimi vini. Cabernet sauvignon (50%) poskrbi za taničnost, čvrstost, merlot (50%) mu daje mehkobo, sočnost. Po 15 mesecih zorenja v barikih (tretjina je novih), zori še 12 mesecev v amforah, kjer dozori in se zaokroži.