vinska klet

LIMBAY GIN

 

LIMBAY GIN

Ljubezen do morja in strast do letenja, ki mi dajeta občutek neskončnosti in svobode, sta botrovala k temu, da lahko danes uživamo v vsakem požirku eliksirja, ki sem da sestavil in zvaril ter poimenoval po Limskem kanalu, kjer se je - resnici na ljubo - v moji glavi tudi rodil. 

S prijatelji smo prinesli hrastov sod na ''plac'', ki je pravzaprav gojišče školjk ostrig, kjer se poleti družimo. Bacchus je kriv, da nam je sod po nerodnosti padel v vodo in da ga nismo takoj potegnili ven... Vse ostalo je del legende.  Kar nekaj časa je minilo, da smo sod potegnili ven in vanj nalili gin, ki je dobil drugačen okus, vonj, barvo in skrivnostvo moč, ki jo pripisujejo ostrigam. 

Morje in ljudje, ki živijo z njim, so pomemben del zgodbe. Ostrige, hrastovi sodi, motar, rožmarin, slovenska lipa, brinje, izvirska voda Vila izpod Kamniških planin, neskončna paleta okusov domače hrane in starodavnih začimb, ki so vseprisotne na tem prostoru, slovenska trmoglavost in še kanček sreče, so glavne sestavine recepta. 

To je vsa resnica o nastanku Limbay gina. Podroben recept, ki draži brbončice in rahlja dušo ter telo, naj ostane še naprej moja sladko-slana skrivnost. 

Letno naredim in natočim do 6.000 steklenic. Tako kot skrbno nabiram in izbiram večino sestavin, ki jih uporabljam za izdelavo, veliko skrb posvečam tudi izgledu, saj je Limbay gin namenjen predvsem užitkom...

Ponosen sem, da jih boste deležni tudi vi.

NA ZDRAVJE! 
J.J.

izdelki

blagovne znamke LIMBAY GIN

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.