SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

vinska klet

LIMBAY GIN

 

LIMBAY GIN

V RESNICI JE ZGODBA VELIKO BOLJ ZAPLETENA ...
 
Ljubezen do morja in strast do letenja, ki mi dajeta občutek neskončnosti in svobode, sta botrovali temu, da lahko danes uživamo v vsakem požirku eliksirja, ki sem ga sestavil in zvaril ter poimenoval po Limskem kanalu, kjer se je resnici na ljubo v moji glavi tudi rodil.
 
S prijatelji smo prinesli hrastov sod na »plac«, kjer se poleti družimo, ki je pravzaprav gojišče ostrig. Bacchus je kriv, da nam je sod po nerodnosti padel v vodo in da ga nismo takoj potegnili ven … Vse ostalo je del legende. Kar nekaj časa je minilo, da smo sod izvlekli iz morja in vanj nalili gin, ki je dobil drugačen okus, vonj, barvo in skrivnostno moč, ki jo pripisujejo ostrigam.
 
Morje in ljudje, ki živijo z njim, so pomemben del zgodbe. Ostrige, hrastovi sodi, motar, rožmarin, slovenska lipa, brinje, izvirska voda Vila izpod Kamniških planin, neskončna paleta okusov domače hrane in starodavnih začimb, ki so vseprisotne na tem prostoru, slovenska trmoglavost in še kanček sreče so bile glavne sestavine recepta.
 
To je vsa resnica o nastanku gina Lim Bay. Podroben recept, ki draži brbončice ter rahlja dušo in telo, pa naj ostane še naprej moja sladko-slana skrivnost.
 
Danes se svet vrti hitreje. K sodelovanju smo povabili izbrane pridelovalce sestavin in najboljše destilarje, kar je bilo ključnega pomena za ohranitev prvotnega okusa gina Lim Bay.
 
Letno naredimo in natočimo do 6.000 steklenic. Tako kot skrbno izbiramo sestavine, ki jih uporabljamo za izdelavo, veliko skrb posvečamo tudi videzu, saj je gin Lim Bay namenjen predvsem užitkom.
 
Ponosen sem, da jih boste deležni tudi vi.
 
NA ZDRAVJE!
 

izdelki

blagovne znamke LIMBAY GIN

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI